Powered By Blogger

tisdag 7 augusti 2012

Klippning

Seriöst, hur svårt ska det vara att få en klipptid hos en vettig frisör? Det verkar som att hela Linköping ska fixa barret efter semestern.

Barnen MÅSTE verkligen klippas denna vecka. Om man ser Maja på lite avstånd är det lätt att tro att hon går klädd i pälsmössa eller att det är Jonatan Lejonhjärta som rymt från Körsbärsdalen. Jag förstår inte var hon har fått sitt extremt tjocka hår ifrån. Det måste tunnas ur!

När det gäller Moa är jag glad om nån frisör överhuvudtaget lyckas klippa hennes lugg, sist skedde det under våldsamma protester och med stora mängder dumlekola som muta.. Då var hon ändå inte inne i nån trotsålder att tala om. Wish me luck. Wish frisören luck.

Själv har jag en riktigt "polsk" utväxt som jag mår psykiskt dåligt över varje gång jag ser i spegeln. Tyvärr är min favoritfrisör föräldraledig och jag är ambivalent till vart jag ska gå. Tips på Linköpings bästa frisör mottages tacksamt!



4 kommentarer:

  1. Matilda på Hairstyle är grymt duktigt!

    SvaraRadera
  2. Carro på Unique Hair! Blir alltid så nöjd när jag går till henne! Kram Sofia

    SvaraRadera
  3. Vad kul att jag hittat din fina blogg! Tack för att du kommenterade hos mig så jag kunde hitta hit! Verkar som att vi har samma hår-problem just nu.....utväxten är inte så smickrande precis:)Min dotter här hemma frågade mig vad det är för svart, brunt och sedan gult hår jag har....:)Jag går hos Lotta på Ahead och har gjort i många år. Hon är super-bra och kan färga hår!

    SvaraRadera
  4. Tack snälla tjejer för era tips på frisörer! Imorgon ska jag ringa runt och se om någon av dem har lust och möjlighet att ta sig an min hemska utväxt=)

    SvaraRadera