Powered By Blogger

fredag 10 augusti 2012

Klippning och fredagsmys

Fredagkväll och hela helgen ligger framför oss! Bästa tiden på hela veckan ju!

Efter hämtningen på dagis styrde vi kosan mot Zigges frisörer på Ikano. Maja deklarerade tydligt på vägen dit att hon "minsann inte tänkte klippa håret, för det hade hon redan gjort". Att det var typ fyra månader sedan hon klippte sig var av underordnad betydelse.

Efter vissa övertalningsförsök, där både godis, leksaksaffär och prinsessklänning nämndes i samma mening gick hon till slut med på att bli klippt. Och jag som en gång trodde att jag skulle bli en förälder som ALDRIG använder mutor som knep... Tjena.

Moa var, kors i taket, hyfsat lätthanterlig när det var hennes tur att bli friserad. Hon hade förmodligen snappat upp det där med mutorna:-) Frisören fick dock inleda klippningen med att sanera håret från en portion lasagne som måste ha fastnat där vid dagens lunch. Satt som berget. Nu är iallafall tjejerna nyklippta, nöjda och fina!

Fredag betyder, som för de allra flesta barnfamiljer, fredagsmys. Idag skippar vi klassikern tacos och kör på lite "take away". Så skönt att slippa laga mat och diska ibland.. Typ varje fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar