Powered By Blogger

söndag 12 augusti 2012

Kalas och riktiga män

Tre underbara treåringar på dagens kalas. Tre tjejer som, enligt dagispersonalen, redan är en trojka som är snudd på oskiljaktig. Maja, Mira och Lovisa, hjärtat blir varmt av att se hur dessa sötsnören blir helt överlyckliga av att ses igen efter sommarsemestern. Hoppas denna kvinnliga vänskap består i många år!

Kalaset var för övrigt supermysigt och innehöll allt som ett riktigt barnkalas ska göra, fiskdamm, sockerhöga och finklädda barn, massor presenter, vilda lekar och viktigast av allt, gott fika och trevligt sällskap för oss vuxna:-)

Ja, och vad ska man säga om handbollsfinalen, mer än att den höll på att ge mig hjärtflimmer av all stress och nervositet?! Fanken vad synd att dom inte lyckades piska fransoserna, men silver är inget att skämmas för det heller. Konstateras kan iallafall att handbollsspelare är riktiga män, det är hårt, tufft och äkta. Ligga och filma och lipa över nån fejkad skada verkar inte vara deras kopp te.

Bad- och läggdags för barnen. Det får nog bli en löptur när dom har somnat, jag måste lugna mina nerver efter handbollsrysaren. Löpning i kvällsluft är optimalt för att lugna en stressad själ.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar