Powered By Blogger

tisdag 31 juli 2012

Tung träning

Min kära träningsdate för kvällen blev sjuk och fick ställa in, men jag bestämde mig för att ändå köra ett pass i Vidingsjöskogarna.

En övertänd hjärna som skrek "springa är jätteskönt, öka farten, snabbare kan du" och ett par tunga ben som svarade med "no way brain, jag vill ligga på soffbordet och kolla på Project Runway, jag tänker INTE öka" gjorde detta pass till en rätt slitsam historia. Jag fick inte många meter gratis.

Men, ett tungt träningspass är också ett träningspass, och nästa gång är förhoppningsvis hjärna och ben på samma våglängd och den där sköna löpkänslan infinner sig igen.

Nehej, nu får det ta mig tusan bli lite käk och Project Runway. Precis som benen vill:-)

2 kommentarer:

 1. Hej och tack för din kommentar så jag hittade hit!
  Haha vi lever lite lika liv i samma stad ser jag, har också tränat idag och också varit på Stadium (fast jag handlade på Noa Noa, de hade 70%!) och också jobbat.

  Fast jag har inte haft nån i kassakön som betalat mina varor - en sån kille är ju verkligen värd en dagens ros eller två!

  hej från Sara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag såg det Sara, våra liv verkar väldigt lika: tvåbarnsmammor, ungefär lika gamla, gillar träning, bor i Linköping och vi båda har dessutom campat på Öland i sommar:-) Ska bli kul att följa dig! Ha en bra dag!

   Radera