Powered By Blogger

måndag 2 juli 2012

Britta och Lennart

Igår efter min "lilla" cykelutflykt var jag så hungrig att jag hade kunnat smälla i mig en helstekt gris med tillbehör. Typ.

Snacka om att jag blev själaglad när det visade sig att min käre sambo åkt förbi "Britta och Lennarts" i Norsholm på vägen ut till landet och handlat kvalitétskött för en halv månadslön:-)

Alltså, det är nåt speciellt med Britta och Lennarts kött. Det känns verkligen att deras djur har levt lyckliga, att dom gått och betat saftigt gräs på en blomstrande äng och haft kul med sina polare i hagen. Jag tycker dessutom att det känns så mycket bättre att lägga bearnaisesås och kryddsmör på ett djur som levt ett bra liv, än på en ledsen kossa som bott i ett trångt bås utan dagsljus.

Igår hamnade stora saftiga clubstekar på grillen, och i kylen väntar även Britta och Lennarts hemgjorda blodpudding, feta fläskkotletter och isterband. Lovely!

För övrigt skulle min kropp behöva ett besök på klisterfabriken idag. Jag skulle inte tacka nej till två knäproteser och en ny nacke. Shit vad jag har blivit vek!

Dags att baka lite hallongrottor med kidsen. Mina barn älskar när dom får gå crazy bland vetemjöl, socker och sylt. Städningen efteråt finner dom inte lika intressant..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar