Powered By Blogger

torsdag 19 juli 2012

Dr Mark och husvagn

Doktor Mark klämde och kände, tog prover och försökte tappert att kommunicera med min ovilliga dotter, som argt svarade "INTE" på alla frågor han ställde.

Fler prover ska tas imorgon, men hypotesen är att Mosan har fått med sig nån bakterie hem från Mallis som byggt bo i hennes mage och är jäkligt besvärlig. Typ.

Patric hittade "das ultimatishe husvagnklipp" på Blocket idag och vi har nu utökat vår lilla familj med världens sötaste retro-husvagn. En Adria född 1977, som faktiskt är i ett fantastiskt fint skick. Den vagnen måste enbart haft riktigt pedantiska ägare. Den sviten bryts ju tyvärr nu, för vi är ju inte direkt kända för vårt otroliga ordningssinne..

Maja är eld och lågor och vill flytta in i husvagnen omedelbart, och det ska faktiskt bli riktigt mysigt att packa husvagnen full med sällskapsspel, pulvermos och träskor och dra till nån oväntad plats med mina darlings. Bilder på underverket kommer snart, för er som är nyfikna på vårt nyförvärv.

Ja, hade någon sagt för nåt år sedan att vi skulle bli husvagnsägare inom kort hade jag skrattat rått och skakat på huvudet i protest. Tänk vad saker och ting kan ändras..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar