Powered By Blogger

onsdag 25 juli 2012

Kolmården i extrem värme..

Vi lyckades ju visst pricka in sommarens hittills varmaste dag för att besöka Kolmården, kanske inte helt optimalt. Vi var dock inte ensamma om detta, utan det var SJUKT mycket folk. Människor precis överallt. 1 timmes kö för att åka linbana, kö till toaletter, kö till biljettkassor och kö till picknick-bord.

Kidsen tyckte Bamselandet var allra mysigast, och dom fick krama Bamse och vargen två gånger idag. Total lycka! I övrigt var även "Barnens lantgård" populärt, där barnen hade möjlighet att klia en get bakom örat eller klappa en minigris. Moa kan nog bli bonde när hon blir stor, vi fick ju slita loss ungen från getterna:-)

Alltså jag förstår ju att det säkert är svindyrt att driva en djurpark, men jag kan ändå tycka att det är snudd på rån att behöva betala 1400 spänn för en familj med två barn i entré. Lägg sen till avgift för parkering, lite glass och läsk och normalfamiljen snittar nog 2000 spänn på en dag där. Det är ju inget man gör varje helg som tur är...

Två trötta barn sover i baksätet på bilen och är garanterat mycket nöjda med sin dag, och det är förstås det allra viktigaste!

Nu mot "Britta och Lennarts" för att köpa kött till kvällens grill. Lovely.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar