Powered By Blogger

lördag 7 juli 2012

Födelsedag idag=)

Ja gott folk, då var man 34 år då! Ingen ålder att fira med pompa och ståt kanske, men jag har ändå blivit ordentligt hyllad och om ompysslad av mina hjärta. Dessutom hade hotellet koll på min b-day och varit söta nog och ställt in en flarra Cava på rummet, det är ju service det!

För övrigt kan man dricka Cava 24 timmar om dygnet här. I morse på frukostbuffén stod det ishinkar med stora flaskor Cava, bara att ta ett glas till den rostade mackan om man ville.. 

Frukosten här håller sjukt hög klass. Förstås finns den obligatoriske omelett-kocken på plats, och  det finns även grymma pålägg (20 soters ost, skinkor, korvar, marmelader), alla sorters bröd (även riktigt gott mörkt bröd, brukar annars vara omöjligt att få tag på söder om Skåne..), alla typer av färska frukter (jordgubbar, meloner, aprikoser, plommon.), bacon, äggröror, kakor, kaffe, färskpressad juice, pannkakor osv... You name it, they fix it! 

På hotellet finns även en relaxdel som enbart är tillgänglig för vuxna som är trötta på att höra barnskrik och få badbollar i huvudet när de försöker ligga och koppla av. Barn är med andra ord portade från denna del av hotellet. Där låg jag och softade ett par timmar efter lunch medan Patric och barnen tog siesta på rummet. Helt underbart. Lugn klassisk musik, stora tjocka "sängar" med sänghimmel och en varm solig pool med jacuzzidel. Sämre kan man ha det!

Nu blir det promenad med kidsen in till gamla Alcudia och eventuellt även en tur till playan. Maten måste sjunka undan tills det är dags att lasta in ny igen=)


So long kamrater, vi hörs snart igen!


1 kommentar:

 1. 7 juli....19.40....nog vet jag att du fyller år i dag Stina...och vet du varför???Jo för att Pontus fyllde i går...fanns ju en tanke där att du skulle födas på hans 2 års dag...men ack nej, mamma din höll emot!!
  Vi födde ju barn stup i ett dessa år ..härliga tider var det
  Kalle -73 Petter -74 Pontus -76 Stina-78
  Carin -80 och så då Liza -84...
  så GRATTIS på dagen din...den är nog över när du läser detta men vad jag förstått har den varit bra!!! och efter att ha läst din beskrivning av maten så är det väl bara för oss 13 att satsa på detta hotell i september..
  KRAM och ha det fortsatt bra

  SvaraRadera