Powered By Blogger

fredag 27 juli 2012

Prinsessa

Vi var inne en snabb sväng i Finspång, köpte grymt god hängmörad entrecote och en elektrisk svets, som vi ska ha för att laga åkgräsklipparen. Jodå, självklart kunde vi köpa båda sakerna på Lidl, denna underbara affär:-)

Vi tog även en tur till slottsparken så kidsen fick rusa av sig lite. Helt plötslig hör jag Maja skrika "Mamma, mamma kolla en prinsessa!". Det var alltså inte Askungen som gått vilse och hamnat i Finspång, utan ett brudfölje som tog sina bröllopsfoton i parken.

Maja och Moa var HELT hänförda över brudens (prinsessans) outfit och stod och stirrade med ögon stora som tefat i typ en kvart. Maja undrade förstås "om mamma ska vara en sån fin prinsessa nån dag". He, he. Fem meter släp och stor slöja, nja det känns väl inte riktigt som jag.. Men jag är gärna mini-prinsessa nån dag:-)

Jaha, lite OS-invigning då. Jag lär nog hinna somna innan ens Bulgarien har travat förbi med sina flaggor och tajta dressar. Brukar ju vara en hyfsat utdragen historia dessa invigningar. Håller tummen för att Beckham tänder elden, det vore lite coolt ju!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar