Powered By Blogger

lördag 21 juli 2012

Mer sjukdom..

Jag stoppade ner mina två små hängiga tjejer i dubbelvagnen och tog en runda runt Stångån, skönt med frisk luft. Görlsen somnade typ direkt vi började rulla, det händer inte ofta.

När jag var som längst hemifrån ringer Patric, som befann sig på golfbanan och hade blivit riktigt magsjuk vid hål fem.. Han hade självklart fått avbryta rundan och köra hem. Väl hemma inser han att han inte har några husnycklar, och vi var ju typ 4 km hemifrån.. No good.

Hur som helst hade han lyckats ta sig in i huset via vårt minimala toalettfönster.. Det måste varit en syn, en storväxt man i golfkläder som ålar sig in genom ett svinlitet fönster. Tur att han inte fastnade på mitten..

Nu sover alla utom jag. Jag knaprar vitpepparkorn och håller alla tummar för att jag får vara frisk. Det måste ju finnas nån som kan serva alla sjuklingar med rostade mackor, saft och glass..

1 kommentar:

  1. Tack för tipset! Vi har en fleecetröja som är vindtät men vi kanske skulle skaffa en lite tunnare variant att ha just under regnkläderna som du skrev :) Kul att dom gillar förskolan..Hoppas att Rasmus gör det också. Men det tror jag att han gör :)
    Kram

    SvaraRadera