Powered By Blogger

söndag 24 mars 2013

Räknar ner...

33 dagar kvar, sen lämnar vi detta köldhål till land och åker till sol och värme!

• Vintertights och broddar kommer att bytas ut mot kortbyxor och linne, och den uttjatade löprundan runt Stångån kommer att bytas ut mot löpning längs ett kluckande Medelhav.

• Den vanliga frukostyoghurten kommer att kompletteras med omelett, äggröra, färskpressad juice, pannkakor och mackor med nutella (för kidsen..) Och frukosten kommer att få ta LÅNG tid. Hur lång som helst faktiskt.

• Fodrade galonställ och allvädersstövlar kommer att bytas ut mot sommarklänningar, foppatofflor och nya baddräkter med Pippi Långstrump. (OBS inga foppatofflor på folk över 12 år).

• Klockan kommer inte att ringa 06.08. Vi sover tills vi vaknar och tar dagen som den kommer. Inga dagistider att passa, inga jobbmöten att förbereda, inga matinköp att planera.

Om jag längtar?! Som fasen.



3 kommentarer:

  1. Stina då....jag kör med Foppa och jag har fyllt litet mer än 12...och jag räknar oxå ner ...tio dagar kvar och sen väntar solen igen...med Carin och Oliv denna gång....men först ett par dagar i Göteborg med dom små där...räknar med att komma hem som ett vrak ...dom är ju tre små...6 och 4 och 1 år...men det brukar jag fixa till med två dagar i pensionärstempo.. kram till er alla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha, ha! Tror definitivt att du kan bära upp ett par Foppa-tofflor! Vad härligt med resa, vart bär det av för Karin och dig? Kram

      Radera
  2. 06:08 just. DET var en intressant tid att stiga upp på ;)

    SvaraRadera