Powered By Blogger

söndag 3 mars 2013

Söndagens tre i topp

Dagens tre bästa:

• Njutit av vårsolen och matat kaniner, marsvin, hästar och getter i Valla. Tänk att några halvruttna morötter, smuligt knäckebröd och en blek vårsol kan genera så mycket lycka.

• Varit på en fantastiskt trevlig söndagsmiddag hos familjen Engelbrektsson i Hjulsbro. Det bjöds på "pulled pork" som fick smaklökarna att jubla. Om ni inte ätit detta, se till att prova! Perfekt söndagsmat, då det gärna får stå och gotta till sig en 5-6 timmar i ugnen. Yummi!

• Hittat gula små blommor i vår rabatt och även sett att tulpanerna börjar leta sig upp ur snödrivorna. HURRA, våren är snart här. På riktigt!



4 kommentarer:

  1. Ja de där krakarna har fått mycket morot i sina dar! Längesen vi var i Valla, tack för tips! Beställde nya Asics ikväll fast testar Wiggle från England. Samma pris men fri frakt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aha, Wiggle alltså?! Det måste jag spana in, fri frakt är ju alltid en plus!

      Radera
  2. Vi var också i Valla i dag. Underbart väder, men getterna-herregud vad de luktar! Allt vi hade på oss luktar fortfarande get....:D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha, ha! Ja du, dom där getterna är ju helt galna, dom höll på att hoppa ur spiltan för att få en falu-rågrut.. Och som sagt, dom luktar ju inte direkt sommaräng=)

      Radera