Powered By Blogger

söndag 24 augusti 2014

Kalas och raggmunk

 Kalaseftermiddag för barnen idag. Moa skulle på Batman-kalas hos kompisen Emil och Maja skulle fira Astrid som fyllde fem. Perfekt att kalasen låg på samma dag och tid! Sån tur har man inte ofta..


När kidsen var avsläppta på respektive party drog jag till gymet. Det har varit dåligt med styrketräning i veckan, så jag passade på att köra ett tabatapass med fokus på överkropp. Det kommer definitivt att kännas i rygg och axlar imorgon -gött. Ett äpple och en halv ostfralla till lunch är ju dock en rätt fattig uppladdning när man ska träna hårt. Note to self: planera kosthållningen bättre. Även på helgen. 



Bra mat fick vi däremot efter träningen då det serverades söndagsmiddag hos mor och far. Raggmunk och fläsk var beställt, min käre far är grym på denna klassiker, SÅ gott. Fruktsallad med vitchokladsås till efterrätt och paltkoman var ett faktum. Underbart! 



Nu är det ny frisyr som gäller för samtliga middagsgäster. "Majas nya salong" har precis öppnat i hallen. Syrran har fått blåa slingor och nu ska morfar fönas. Total makeover väntar. Spännande! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar