Powered By Blogger

lördag 3 november 2012

Simhall och spökdans

Idag lät vi barnen önska fritt vad dom ville hitta på, and guess what?! Simhallen förstås. Så under tiden Patric drog till Norrköping för att köpa en dränkbar hydroforpump eller nåt annat obegripligt, drog jag och görlsen till Arena Grosvad i Finspång.

Idag hade dom "barnens dag" i simhallen, vilket bland annat innebar att delar av personalen var utklädda till liemän, häxor och spöken. Det tilltaget uppskattades väl inte riktigt av alla barn, jag hörde minst två ungar som gallskrek och ville gå hem för att det var otäcka monster i simhallen... Mina kids var dock coola: "mamma, du kan vara lugn, det är bara på låtsas". Skönt att ha en klok treåring med sig.

En aktivitet som dock var mycket uppskattad var barnvattengympan. Vid denna aktivitet höjde dom golvet i poolen till 70 cm så att även de yngsta barnen bottnade och kunde vara med och hoppa, studsa och plaska i takt till musiken. Tumme upp på den! Kolla bilden nedan för att se hur gärna min minsta plutt ville gå hem från simhallen. Ett stort INTE på den.

Nu blir det vila, kaffe och lite soffhäng. Två tummar upp för helg! Just saying.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar