Powered By Blogger

tisdag 6 november 2012

Datorhaveri och tillbaka till 1800-talet

Ja ni, denna dag kan sammanfattas som en något annorlunda jobbdag. Först inträffade någon form av vattenläcka på området, vilket gjorde att hela kontoret blev utan vatten. Med andra ord inget kaffe och ingen möjlighet att kunna spola på toa. Panik för många, särskilt med kaffetorkan. Vi trodde att vattnet skulle återkomma hyfsat fort, men icke. Efter lunch började det bli lite problematiskt att inte kunna spola på toa och vissa kollegor gjorde utflykter till Statoil och närbelägna restauranger och någon slog en drill i skogsdungen bakom kontoret:-) En handlingskraftig kollega ställde in vattenhinkar så man kunde spola manuellt om det krisade. Kändes lite 1800-tal över detta..

När vi väl börjat anpassa oss till vattenhaveriet klappade datorerna ihop, det gick inte att maila, gå in i sina dokument eller göra utskrifter. Jag tror inte dessa två saker hade med varandra att göra, men vilket sammanträffande att två saker brakar ihop samtidigt och gudars så handikappad man blir. Ingen dator och inget kaffe, det är ju liksom grundbultarna för att göra ett lyckat jobb:-)

Well, well vi hoppas såväl datorer som vattenledningar är mer samarbetsvilliga imorgon! Nu blir det soffhäng och Madicken på Junibacken. Det har framförts önskemål på att få se när borgmästaren gör i brallan. Inte mig emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar