Powered By Blogger

söndag 31 maj 2015

Grattis alla mammor

Grattis till alla fantastiska mammor idag! 

Och stort grattis till mig som har glädjen att både få ha en egen fantastisk mamma och även får vara mamma åt världens finaste barn. Så. Himla. Bra. 

Jag blev uppvaktad direkt på morgon. Barnen skrålade "ha må hon leva" och kröp upp i sängen med paket, teckningar, blommor och en kopp kaffe. Jag fick en nyckelring i form av en holländsk träsko och en elektrisk fotfil, vilket avslöjades innan jag öppnade paketet. "Mamma, mamma du får en sån där fotgrej som pappa och jag har köpt på Apoteket". Sjukt bra grej för övrigt. Jag blev helt plötsligt två centimeter kortare. Mina fötter är ett sorgligt kapitel, dom blir inte direkt snygga av träning. Men nu jäklar. 

Jag har även hunnit fira min egen mamma med blommor och praliner, riva av ett träningspass på gymmet med syrran och kidsen samt sorterat galet mycket tvätt. 

Vardag imorgon igen och veckan lär bli en logistisk utmaning. Det ska hinnas med: resor till Norrtälje, Uppsala och London. Två "drop-in-fikor" på förskolan.  Instruera pass och plugga ny bodypump-koreografi. Och så det vanliga livet ovanpå det. Bara att öka. 


2 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild Stina!!!
    Och jag får som vanligt andnöd när jag
    Läser vad du tänkt hinna denna veckan......

    SvaraRadera