Powered By Blogger

söndag 24 februari 2013

Skön söndag

Vid lunch kom våra små huliganer hem igen. De hade spenderat förmiddagen i Gamla Linköping och bland annat besökt Fenomenmagasinet. Det verkar ha varit en riktigt hit, för de små liven formligen bubblade av historier om allt de sett och upplevt. Tack mormor och morfar som tagit hand om våra guldklimpar i helgen, bättre barnvakter går inte att hitta!

Vi passade på att storstäda huset i förmiddags när vi hade barnfritt här hemma, lagom upphetsande men ack så skönt när det är klart och huset doftar Ajax istället för gamla sopor. Love it! Vi hann även ta en långfrulle framför tv:n och förstås en rejäl sovmorgon. Jag känner mig riktigt utvilad för en gångs skull.

Eftermiddagen har spenderats utomhus i det grymt härliga vädret, det var ju ta mig tusan vårkänslor i luften idag! Vi stoppade kidsen i varsin vagn och rullade ner till Stångån där vi matade ett gäng utsvultna gräsänder med tacoskal. Dom verkade väldigt nöjda, alla 2000 gräsänder som slogs om vår proviant. Vi strosade även runt på stan och till kidsens stora glädje tog vi bussen hem. Linje 17 gav oss en rejäl sight-seeing runt halva Linköping, 40 spänn för hela familjen och barnen var i himmelriket. Som sagt, det är inte alltid de stora och dyra sakerna som går hem bäst.3 kommentarer:

 1. har ni sagt upp städfirman...!?
  Vi har precis börjat ta hjälp igen...
  Kram Klara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes Klara, vi var inte riktigt nöjda med dom.. Har ni fått tag i nån bra firma nu, eller kör ni på samma? Kram

   Radera
 2. Vi kör på samma firma, men jag krävde ny personal:) Nu är vi nöjda!

  SvaraRadera