Powered By Blogger

måndag 18 juni 2012

Promenad med sjuklingarna

När jag och barnen hade kollat på Nicke Nyfiken, Musses klubbhus och Lotta på Bråkmakaregatan, lagt pussel, spelat memory, badat dockor, kollat roliga klipp på You Tube och läst ett antal böcker var vi allihop hyfsat uttråkade.

Jag packade således ner de krassliga småsnäckorna i dubbelvagnen och tog en promenad ner till stan. Lite frisk luft har ju ingen dött av.

Patric hade dessutom glömt sin plånbok och var sugen på att kunna köpa nåt att käka, så vi var schyssta nog att trava förbi och lämna både plånkan och lite lunch. Tjejerna fick varsinn glass, men det märks att dom inte är helt ok när inte ens en halv Sandwich glider ner..

Maja hade stora önskemål om att få åka buss hem, så det gjorde vi. Buss nummer 15 till Ödegårdsgatan. Ett riktigt äventyr om du frågar Maja. Ett svettigt, trångt och ryckigt äventyr om du frågar mig.. Men, så länge barnen är nöjda är jag nöjd.

Nu blir det ljummen sallad med matvete, avokado, mozzarella, körsbärstomater och färska kryddor från trädgården. Och falukorv. Osäker på kombon, med salladen är grym!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar