Powered By Blogger

söndag 17 juni 2012

Febrig liten tjej

Regnet öser ner och Moa har fått feber, det lilla livet är varm som ett element:-( Med dessa förutsättningar ser det ut att bli en dag med inomhusaktiviteter på landet.

Maja har lämnat önskemål om att få baka lussekatter idag, men det känns lite bakvänt att skapa julkänsla när det snart är midsommarafton. Tror vi satsar på ordinära kanelsnäckor istället.

Just nu kollar vi Teletubbies med danskt tal, eftersom "någon" har gömt fjärrkontrollen till DVD:n på ett väldigt bra och hemligt ställe som inte går att finna. Om Teletubbies är outhärdligt på svenska så är det sju resor värre när dom små färgglada figurerna dessutom pratar som om dom har varm havregrynsgröt i munnen. Helt obegripligt. Kommer behöva gå i terapi efter att ha sett detta skräp.

Fick sms från mina päron som checkat in i Recco i underbara Italien. Enligt beskrivningen bor de i en fantastisk lägenhet ovanpå en liten "Gelatteria" med havsutsikt. Avundsjuk? Jo, jag måste erkänna att jag inte hade inte tackat nej till att vara där och få mumsa glass i den Italienska solen:-) Njut åt oss också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar