Powered By Blogger

lördag 11 januari 2014

Dagens dramaqueen

Idag var det dags för mig att utmana min simhallsfobi på ett nytt ställe -Lundbybadet i Mjölby. Patrics kompis är platschef där och tyckte att vi borde ta med oss kidsen och åka dit och plaska. 

Sagt och gjort. Utflykt till metropolen Mjölby alltså. Simhallen var överraskade bra. Varmt och gött i alla pooler, jag som brukar sitta och huttra i barnbassängen frös inte en enda gång. Dessutom så himla mycket fräschare än Linköpings simhall, som är en riktigt möglig upplevelse. Att en unge kaskadkräktes i barnpoolen sist vi var där utan någon som helst reaktion från personalen gör väl inte min inställning mer välvillig. 

Fröken treårstrots skötte sig exemplariskt tills vi skulle åka hem. Då rymde hon från duschrummet och sprang ut spritt språngande naken i simhallen och skrek "BADA MER". Jag var också spritt språngande och hade schampo i hela håret, men slet åt mig en handduk i flykten och jagade efter illbattingen. Och tydligen är jag en riktigt, riktigt dum mamma som inte låter mitt barn åka vattenrutschkana naken. Det vet hela Mjölby om efter min dramaqueens utspel. 

Nu blir det thaimat från Spice and rice. Simhallshäng skapar en avgrundsdjup hunger. Jordnötssås, kyckling med cashewnötter, stekt ris. Give me! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar