Powered By Blogger

måndag 22 oktober 2012

Växjö och lyckad nr 2

Det har varit studiedag på dagis idag och jag var hemma med görlsen på förmiddagen. Vi fick fin-fint fikabesök av familjen Monsen och det mumsades fruktsallad och lektes med prinsesskläder. Barnen har så jädra kul ihop, underbart att lyssna när dom styr upp sina rolllekar med drakar, monster prinsessor och kungar.

Strax efter lunch var jag tvungen att dra till jobbet och mormor fick ta över barnansvaret ett par timmar. Tydligen besöktes leksaksaffären och det fikades på Claras, kidsen var mycket nöjda med det upplägget! Tack för hjälpen mormor!

Jag har spenderat några timmar i bil och har äntligen checkat in på Elite Park Hotel i Växjö. Det vankas lite jobb i trakterna imorgon och det är skönt att vara på plats och slippa köra hemifrån kl 04.30. Jag har precis käkat en riktigt god middag med min kollega och ska bädda ner mig i sängen med en skvallertidning och lite nötter. Gött.

Jag pratade precis med grynen där hemma och det var en överlycklig tjej som lät meddela att hon hade gjort nr 2 på pottan. Stort för henne. Stort för hennes mamma. Blöjfrihet vi välkomnar dig!!!1 kommentar: