Powered By Blogger

fredag 19 oktober 2012

Trött..

Fredagkväll och jag är tröttare än tröttast. Sliten. Ett vrak. Slut som artist. Som en urvriden trasa. Kört slut på soppan. Tja, man kan kalla det vad man vill. Trött ända in i märgen är jag hur som helst.

Efter många om och men har vi äntligen kommit ut till landet, kidsen sover och vi har kraschat i soffan framför x-factor. Ett glas vin på det här och jag sover garanterat inom 20 minuter. Jag håller en stenhård tumme för lite sovmorgon imorgon, sen måste jag kasta mig iväg och jobba ett par timmar. Massmedia ska göra ett reportage om en del av vår verksamhet och jag är beordrad att åka dit och delta. När det är avklarat ska jag helhjärtat ägna mig åt mys med La familja, simhallsbesök och lekparkshäng är beställt, så så får det bli!

So long people!

2 kommentarer:

  1. kan tänka mig vad mamma Sonja tänker när hon läser om sin trötta dotter...ungefär som jag när jag får min trötta Carin på tråden...och jag säger som till henne...strunta i allt omkring dig nu...tänk på dig själv och vila vila så mycket du kan denna helg...ge efter...sluta vara duktig mamma och ta igen dig!!!! kram och kraft får du från mig...finns en gräns för hur mycket man orkar även när man bara är 34...var rädd om dig...

    SvaraRadera