Powered By Blogger

lördag 20 oktober 2012

Simhallshäng och barnmat

När jag kom tillbaka från mitt jobb-gig hade övriga familjen haft bakstuga och det var varma fluffiga frallor högt och lågt i köket. Som sagt, min käre sambo verkar onekligen vara i en bak-fas, och jag kommer få bullmage om denna fas blir alltför långvarig. Men jag gillar't!

Efter lite lunch drog vi vidare till den så hett efterlängtade simhallen. Ja, vad ska jag säga? Barnen ÄLSKAR det. Verkligen älskar. Jag älskar det kanske lite mindre, men Finspångs simhall slår iallafall Linköpings med hästlängder. Riktigt fin och barnvänlig. Och förstås även riktigt mycket folk en regnig lördag.

Barnen fick den stora äran att bestämma kvällens middag och de var rörande överrens om att stuvade makaroner och pappas köttbullar var det som de allra helst ville ha. Så så fick det bli. Förra lördagen: 13-rätters på lyxkrog, denna lördag: stuvade makaroner. Livet är fullt av kontraster, och det är väl det som gör det riktigt bra?!

2 kommentarer:

  1. :) Underbart! Finspångs simhall lär var riktigt bra har jag hört, stämmer alltså? Underbart med mannen som bakar.....NJUT!

    SvaraRadera
  2. Finspångs simhall kan verkligen rekommenderas Jenny!

    SvaraRadera