Powered By Blogger

söndag 28 oktober 2012

Bra och busy sunday

Gudars vad lång dagen blir när man får en extra timme på köpet, så skulle det vara varje helg.

I förmiddags bjöd vi över familjen Engelbrektsson på brunch. Min käre sambo är ju inne i en rejäl "bak- och fixfas" och styrde upp pannkakor, äggröra, bacon, färska frallor, två sorters juicer (tillverkade i råsaftcentrifug, grym makapär, men tar typ två dygn att rengöra), hallon- och blåbärssmoothie och ett rejält fruktfat. Bra start på dagen, och som alltid grymt trevligt att hänga med familjen E.

Efter brunchen bar det av ner till stan, bio för Maja och Patric och lite strosande på stan för mig och mini. Vi avslutade med gemensam familjefika på Gränden. Moa ratade sin Mer och svepte istället min latte. Kaffetant vid 2,5 års ålder..

Igår trodde jag att jag höll på att bli förkyld och bytte därför bort mina TRX-klasser. Kände mig dock helt okej idag, mest täppt i näsan, och satsade därför på lite löpning. 8 km i mörk skog blev facit. Fort gick det, jag är ju sjukt mörkrädd och hade inte en tanke på att det skulle vara nattsvart klockan 17.00..

Nu har jag nattat två små gryn och ska bege mig till jobbet för en date med min kollega. Vi åker på planeringsdagar imorgon och vi har en del förberedelser som måste ordnas. Missar således Solsidan. Tragiskt!

4 kommentarer:

 1. Brödet ser gott ut!

  SvaraRadera
 2. Ja denna dag har varit riktigt lång och tur är väl det ibland! Jag sprang också men lyckades tima att komma iväg efter Tornby-besöket och innan mörkrets inbrott.

  SvaraRadera
 3. Har gett dig en liten utnämning från min blogg/ bloggaholic som jag är!! Kommer upp på bloggen måndag fm!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men gudars så spännande! Nu blir jag ju nyfiken i kvadrat!!

   Radera