Powered By Blogger

söndag 15 maj 2016

Show

Klockan 09.00-16.00 har vi kört racet med dansuppvisningar. Terminsavslutning för Funky kids och Bliss idag.Två föreställningar med grymt söta och duktiga barn och hundratals mammor, pappor, småsyskon och morfädrar och farmödrar som ska applådera, fotografera och förstås fyllas med kaffe, vetelängd, småkakor och saft efter showen. Det är livet att vara sambo med en gymägare. Då säljer man biljetter, blandar saft och levererar björndräkter på sin fritid. 

Maja dansade i ena showen och var grymt duktig, det märks att hon har lite av pappans dansgener i blodet. Kan hända att jag är lite partisk, men hon svängde tassarna och satte koreografin klockrent. 

Direkt vidare från dansshowen till gymmet för att instruera pass. Kändes sådär, med tanke på att jag känt mig vissen i ett par dagar. Men jag tog det hyfsat lugnt. Och det kändes rätt ok ändå, hoppas kroppen håller! Hoppas. 

Gå ut med hund i regn. Äta brutalt mycket köttbullar med gräddsås. Lägga barn. Tvätta inför resan. Rasa med en kopp kaffe och överbliven vetelängd i soffan. Swisch- det var den söndagen. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar