Powered By Blogger

lördag 16 januari 2016

Nya vänner och fin-fika

Gud vilken skön lördag. Ledig och utan pretentioner, men har ändå hunnit med en hel del, bl.a:

• fika med syrran, mor och far och kottarna i Gamla Linköping. Stans finaste våfflor och sååå mysigt ställe -inredningsbutik och våffelplace under samma tak. Kommer tyvärr inte ihåg vad stället heter... 

• handla födelsedagspresenter på stan. Löpt mig svettig mellan Lekia, BR och Panduro. Någon fyller visst år på fredag. Någon önskar sig visst inget annat än nya foppatofflor och en biobiljett. Mitt ena barn är tämligen anspråkslös när det kommer till presenter. Mitt andra barn önskar sig hela Toys r us. Mamman svettas och försöker komma på vettiga gåvor åt den anspråkslösa. 

• gått en riktigt lång hundpromenad. P3-dokumentär i öronen och 90 minuter säger svisch. Men det var satan kallt om skinkhalvorna. Och vill höll på att få med oss en hare hem i ena mungipan. 

• åkt iskana på Ånestadskolans skolgård. Eller jag skrek mest saker i stil med "AKTA trädet" och "inte SÅ fort". Höns-mutter. 

• hittat en ny vän på vår trapp. Eller snarare delar av en ny vän. Någon sköt en hjort idag. Någon var väldigt nöjd. Och det var inte hjorten om en säger't. 

Våfffffffffla. Grädde. Sylt. Najs. 

Hej. Ähhhh. Hej på dig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar