Powered By Blogger

lördag 2 januari 2016

Go South

Lördag?! Helt veckovill. Tycker det är rätt skönt, kasta klockan, ha noll koll på dagarna och äta frukost klockan 10.30, då vet man att man har kommit in i semesterlunken liksom. Med besked. På måndag börjar dock allvaret igen, åtminstone för mig. Men det tar vi tag i då. 

Vi har kuskat in till stan igen och övergett den spartanska miljön i Finspångs urskog för den här gången. En sönderfrusen vattenpump medförde att rinnande vatten bara var att glömma och att uträtta sina behov på utedasset medförde rimfrost på dom piffiga små skinkhalvorna. Kidsens reaktion på detta enkla boende? "det är som att vi får vara med i julkalendern på riktigt, så coolt". Japp, lite medeltid över det hela. Men jag gillar deras positiva inställning till att behöva smälta snö för att kunna diska. 

Idag har jag hunnit med en spontan gymdate med den här pinglan. Vi hann riva av karriärplanering, jul- och nyårsfirande samt relationstips mellan pumpande av triceps, biceps, bröst och rumpa. Svinbra. Svinjobbigt. Svettigt. Svintrevligt. 


Vi har även hunnit boka en resa till solen. Tjohoo! Siste februari lämnar familjen Sjödin-Svensson mörkret och drar till söderut. Närmar bestämt hit: Två månader kvar tills mitt bleka lekamen ska träffas av sol och varma vindar. Jag kan definitivt leva med det! 

2 kommentarer:

  1. Är det Teneriffa igen? Vi testar grav Canaria om 25 dagar... :) sist jag var där var 1989... Hihi

    SvaraRadera
  2. Gu så duktiga vi va igår å så jävla skönt!!

    SvaraRadera