Powered By Blogger

lördag 26 december 2015

Koppor och kalkon

Vattkoppor. Second round. Majas tur nu som sagt. Klia rygg, klia hårbotten, spela spel, kolla film, truga med antihistaminer och klia lite till. Men hon är cool och tapper. Klagar inte nämnvärt. En koppa i örat är tydligen rätt bråkig, men annars är hon stabil. 

Rätt bra tajmat att vi klarar av detta sjukdomsrace under dagar när vi ändå skulle vara lediga -VAB-pusslandet är ju ingen hit. Mindre kul att vara i karantän under sin julledighet, men sånt är livet. 


Vi lämnade dock karantänen ett par timmar idag och åkte på kalkonmiddag hemma hos mina päron. Alla syskon med respektive var samlade, toppat med två hundar. Väldigt trevligt och extremt gott. Saftig kalkon, gräddsås, gelé, hasselbackspotatis och brysselkål -precis som det ska va! 

Vi hamnade dessutom framför gamla semesterbilder och filmer och jag höll på att kissa på mig av skratt över vissa outfits, frisyrer och dialekter. Tur att jag m har övergett för små bikinis, för korta kjolar och Carola Häggkvist-frippan! Blivit mer anständig typ. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar