Powered By Blogger

fredag 25 december 2015

Dan efter dan

Juldagen. Slappardagen numero uno. Sova länge, skrota runt i sunkig pyjamas till lunch, spela "den försvunna diamanten", fyra i rad och "råttfällan", se färdigt "Gåsmamman" -åtta avsnitt som gick alldeles för fort, äta revbensspjäll och kalla köttbullar och moffa rocky road och tömma paradisasken. Precis så som en juldag ska vara. Harmonisk och slö. 

Febern på Maja blev till vattkoppor och öroninflammationen på Moa har transformerats till skorrande hosta. Herregud vilken sjukstuga. Men dom små liven klagar inte överdrivet, ber om lite nässpray och hostmedicin och leker nöjt med sina nya julklappar.  

Framåt kvällen kände jag att det skrek i min träningstarm och jag övergav således  sällskapsspel och rocky road för ett överkroppspass på gymet. Hederligt lyfta-tungt-och-stöna-högt-pass. Det kändes ju att kroppen var välpumpad med kolhydrater, jädrar vad stark jag var idag. Skön känsla efter några dagars stillasittande! 

Nu blir det "På spåret". Och tömma Alladdin-asken. Julen är ju inte slut än. Det finns plats för mer choklad i den här magen. 




2 kommentarer: