Powered By Blogger

onsdag 19 mars 2014

Till Moa

Älskade, älskade lillasyster Moa. Du lagom envisa, otåliga, spralliga och helt underbara lilla unge. Idag blir du fyra år. En födelsedag som du har gått och längtat och frågat efter. "Mamma, fyller jag i mars"? "Är det mars nu". Nu är dagen här. 

Tiden går för fort. Det känns inte som det var länge sedan du låg på mitt bröst för första gången. En varm liten klump med mörkt hår och skrynkliga små fingrar -3240 gram ren kärlek. Nu är du fyra år. Går på dans, leker hemma hos kompisar och kan bre din knäckemacka nästan själv. 

Du är en oerhört kärleksfull liten tjej. Flera gånger om dagen kan du utbrista "mamma, jag älskar dig så mycket" och varje gång blir mitt hjärta lika varmt. Innan jag åker till jobbet ska det pussa, kramas och vinkas i fönstret. Missas den rutinen är det gråt och förtvivlan. Närhet och kärlek är oerhört viktig för dig. Och jag njuter av kladdiga pussar och hårda kramar. 

Moa, om du bara kunde ana hur lycklig jag är över att få vara en del av ditt liv. Att jag är din och Majas mamma är det jag är allra mest stolt över. Ni betyder allt. 

Grattis på fyraårsdagen älskade barn. Min kärlek till dig är oändlig. 



2 kommentarer: