Powered By Blogger

onsdag 5 december 2012

Snökaos -allmänt kaos

Denna snö. Gudars vad vi blir tagna på sängen när de vita flingorna börjar falla från skyn. Varje år samma visa. What's new liksom?

Idag höll jag i en utbildningsdag på jobbet, folk från hela regionen skulle delta, dvs anställda från Gotland, Kalmar, Växjö och andra avlägsna platser. Jag kan väl säga att långt ifrån alla dök upp. Folk var insnöade, tåg gick inte, bilar låg i diken, unt so weiter. Men, vi som var på plats hade en bra dag. Sen att hälften inte tog sig hem är en helt annan story.. En extra natt på hotell Ekoxen är väl inte helt fel?!

Själv hade jag en ambition om att ta mig till Göteborg nu på kvällskvisten, men det gick sådär.. SJ avrådde mig å det bestämdaste, så jag åker i ottan i imorgon och håller en tumme för att trafiken flyter bättre då. Det återstår att se.

Nehej, nu ska jag lägga barn och sen ge mig ut på en löptur i snön. Jag är lätt nervös för morgondagens uppdrag och vad kan lugna nerverna bättre än lite löpning?! Sprit kanske, men det känns inte aktuellt!

4 kommentarer:

 1. Hm ja imorgon ska egentligen jag med ut och åka men vi använder oss av modern teknik och möts på video istället! Hoppas du kommer iväg!! Kram Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Videokonferens är grymt! Det besparade mig en resa till Stockholm senast igår! Kram!!

   Radera
 2. Hoppas du fick en skön löprunda och fann lugnet inför uppdraget. Jag läser om andras träning, snorar och avundas!

  SvaraRadera