Powered By Blogger

lördag 29 december 2012

Ny bil

Vi har visst köpt oss en ny bil. Vi är ju rätt lata typer jag och min sambo (kan gärna springa två mil, men cykla till Ica är jobbigt) och konstaterade att två bilar är rätt nice för att underlätta vardagen, inte minst denna årstid när snön ligger i drivor.

Jag hade väl tänkt mig nån liten Fiat eller Golf som bil nr 2, men det visade sig bli en BMW X 5. Jag kan ingenting om bilar och är galet ointresserad, men jag kan meddela att detta åk är en rätt så rejäl pjäs. Inget Stina Sjödin fickparkerar precis. Det allra bästa med denna kärra (förutom att man sitter som en kung) är att det är inbyggda DVD-skärmar i baksätet, kidsen älskar't! Av någon outgrundlig anledning finns det även en skärm i framsätet, om man nu skulle bli sugen på att kolla lite "Musse Piggs klubbhus" mitt under pågående körning. Känns livsfarligt.

Hur som helst, vi fick bilen till ett grymt bra pris och vi åker supersäkert. Det sistnämnda känns som prio ett. Nu gasar vi mot Finspångs simhall. Vi är nog inte ensamma där idag..

2 kommentarer: