Powered By Blogger

lördag 22 december 2012

Frukost och klappar

Syrran, görlsen och jag var taggade för en rejäl frukost på "gamla Hilton". Snacka om att vi kände oss blåsta på konfekten när vi kom dit och hela hotellet var stängt. What?! Vi fick således bege oss till Frimurarhotellet istället, helt okej det också, men vi saknade våfflorna.

Efter att moffat bland annat bacon, äggröra, Ronaldos surdegsbröd och fruktsallad gav vi oss ut för att shoppa julklappar till stadsmisssionen. Det är lite speciellt att handla julklappar när man inte riktigt vet vem som är mottagare. Vi satsade mest på leksaker, det blev bland annat några pussel, bilderböcker, bebisleksaker och målarböcker. Syrran handlade även en del saker som passar vuxna bla. mysiga tofflor och strumpor. När allt var inslaget gav vi oss ner till Kontaktcentrum och lämnade klapparna. Det känns skönt i hjärtat att kanske kunna bidra till att någons jul blir lite ljusare.

Nu soffhäng och kaffe. Orkar inte stressa upp mig riktigt än över att jag har en hel del julbestyr kvar. Allt har sin tid.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar