Powered By Blogger

måndag 24 december 2012

Julfirande

Julaftonskvällen närmar sig och det har varit en härligt intensiv dag. För sjätte året i rad firar vi julen ute på landet, utan rinnande vatten, utan toalett och utan diskmaskin, dock med sprakande kakelugnar, vedspis och djup granskog inpå knuten. I år var vi elva vuxna och två barn, trångt men mysigt.

Min käre sambo älskar ju att laga
mat och på julbordet fanns både hemgjord julkorv, massa egna sillinläggningar, hemgravad lax, världens godaste revebenspjäll och massor annat smaskigt. Mätt? No shit Sherlock. Syrran hade dessutom fixat julgodis som var galet gott -Rocky roads to die for!

Tomten kom förstås också på besök och kidsen var i sjunde himlen över alla Skrållan-dockor, sminkhuvuden, pussel, spel, böcker, leksakshundar och annat som dök upp i paketen. Eftersom Moa låg under granen klockan 08.00 imorse och skrek "öppna paketen nu" med panik i rösten var ju längtan efter tomten hyfsat stor.

Jag tackar mina nära och kära för en fantastiskt fin julafton och skänker en varm tanke till alla de som av en eller annan anledning har en tung jul och till alla de som tvingas fira i ensamhet.

Julkram till er alla fina läsare!

P.S Har inte hunnit få ordning på publiceringen av bilder än, men jobbar på att lösa problemet..

4 kommentarer:

 1. Najs!!! Lämnade en kommentar om bilder igår- kom den inte fram? Hur som... Det går att köpa mer utrymme för bilder via blogger, jag råkade ut för samma sak och betalar nu drygt 20 kr per månad. Bilder från mobil tar mindre plats än bilder från kamera, kan man ha i bakhuvudet! Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sara, din kommentar från igår landade hos mig idag. TACK! Försöker just nu hitta var på Blogger jag köper mer utrymme, men utan att lyckas nåt vidare... Hur svårt ska det va liksom? Har du nåt tips på var jag ska kolla? Kram och ha fortsatt skön julhelg!

   Radera
  2. Hmm. Det hände mig när jag laddade in kort från datorn in i blogger. Då kom det upp en länk som dirigerade in på köp, fanns olika utrymmen att välja på! Vet tyvärr ej hur man gör med telefon.. Lycka till!

   Radera
  3. Tack Sara! Jagger testa med datorn när jag är tillbaka i civilisationen:-) Kram

   Radera