Powered By Blogger

söndag 1 januari 2017

Slappt

Nyårsdag. En trött och lagom slö sådan. Såsom sig bör. 

Vi hängde kvar på landet, där nyåret firades in igår, rätt länge. Några softade framför Ivanhoe, nån låg däckad i migrän, nån gjorde taberas på julgodisresterna och nån gick runt i nattlinne till klockan 16.00. 

Vi hade mycket trevliga gäster igår, det enda negativa med att ha övernattningsgäster på landet är att det inte är så himla stort.. Så inatt har jag delat dubbelsäng med två barn, en 100 kilos man, en 25 kilos hund och en 3,5 kilos valp. Det var trångt. Varmt. Och aningens bökigt. Men vi sov fram till 09.30, så det kan inte varit helt illa ändå. Och gårdagen var ytterst trevlig! Och maten fabulös.  

Utöver att såsa runt med rufsigt hår och med chokladrester i mungipan hann jag även med en tur till gymmet ikväll. Provcyklade mitt nya spinningpass och körde lite rygg. Hm, alltid lurigt att bygga nya spinningklasser. Men gudars så gött att få svettas efter gårdagens orgie i kött, grädde och smör. Är det nyårsafton så är det. Och energi saknades icke. 
 
Imorgon är det måndag. Vardag. Jobb och fritids. Blir kul att se om vi får upp barnen, dom har ju vänt på dygnet helt... Wish me luck! 

Två trötta 
Två cheerleaders peppade mig i spinningsalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar