Powered By Blogger

lördag 21 januari 2017

Mål och skål

Så var det dags. Att bli den där idrottsmorsan som spenderar helgerna i random sporthallar runt om i Östergötland -VÄRLDSPREMIÄR för handbollscup för storstruten! Whoop whoop! Premiärnerver och pepp i flera veckor och idag bar det så äntligen av till Norrköpings sporthall för tre rafflande matcher. 

Och hur söta var inte dessa små -09:or när dom fick på sig matchställ för första gången, övade hejarramsor och taggade för match. Och hey; det viktigaste är ju verkligen inte att vinna, men for the record så blev det två vinster och en oavgjord match. Och när Maja gjorde sitt lags allra första mål, då fick den här morsan ståpäls och tårar i ögonen. Min tjej. Jag ser fram emot att få hänga på läktaren i många år framöver! 


Och efter cup blev det födelsedagsfirande hemma hos mamma och pappa, Maja fyller år imorgon, men blev hyllad idag, eftersom mormor och morfar drar till Miami imorgon. Farfar och Marie kom också och firade det lilla livet. Våfflor var beställt och paketen var många och fina. 

Imorgon fortsätter firandet av vår ÅTTAÅRING här hemma. Åtta år? Om två blinkningar och ett toalettbesök upptäcker jag väl att hon fyller 16. Läskigt. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar