Powered By Blogger

måndag 16 januari 2017

Pyjamasparty

Det där när man försöker vara lite wild and crazy och ta på sig nåt annat än grå lammullströja eller en randig Ralph Lauren-skjorta på måndagmorgonen.  Varpå det äldsta barnet med myndig röst kommenterar den, för mig, vågade outfiten med följande kommentar; "mamma, är du verkligen HELT säker på att du ska åka till jobbet i pyjamas". Oh happy days. Imorgon kör vi enfärgat igen. Barnet hade 38,2 i feber när kommentaren fälldes. Oklart om det spelar någon som helst roll i sammanhanget. Blusen är och förblir alltid pyjamas. 


Annars då? Måndag, men den lilla twisten att det var studiedag på skola och fritids, tack mamma och pappa för support att få ihop livet! Jobb och möten i Norrköping, hem och svida om och åka till gymmet och instruera TRX och GRIT. 

Griten teamade jag med min kollega Elin, sjukt kul att köra ihop! Sjukt jobbigt. Sjukt trött kropp. Tvättbjörns-looken, med mascara ner till naveln, var ett faktum. 

Jaha, då ska vi försöka lösa morgondagen. Storstruten är fortfarande febrig och jag har beredningar i Norrpan imorgon som inte kan missas. Det där med att livet inte alltid går ihop -true that.
 Happy team-buddies! 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar