Hackade lök. Fräste vitlök. Skar kyckling i perfekta bitar. Kryddade med omsorg. Piffade med fond, cremefraiche och grädde. Gick crazy och hackade ner några gamla chorizo. Gick ännu mer crazy och gick ut i trädgården och letade färska kryddor. Spoiler alert; jag hittade ingen prunkade basilika under snöslasket. Ville inte ge mig. Hade sjuk feeling. Hittade en gammal chilifrukt. Hackade och hävde i. Kände att det började spåra rejält när jag övervägde att toppa med karmellfärg för att uppnå rätt kulör. Lät bli.
Åkte till Toys R Us och lät grytan puttra i två timmar. TVÅ TIMMAR. När lagade jag något som tog längre tid än snabbmakaroner senast? Kom hem. Åt och njöt. Barnen bara; DET ÄR STARKT! Vad är det för krydda? Varför har du blandat korv och kyckling? Den uppskattningen. Imorgon återgår vi till Mamma Scan igen. Just sayin.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar