Powered By Blogger

söndag 22 januari 2017

B-day

Åtta år idag! Hurra hurra hurra för min förstfödda! Den där lilla 3,2 kilos klumpen med rejäl kalufs dundrade alltså ut för åtta år sedan, och sen den dagen förändrades livet på allvar. Klyshigt men ack så sant. Livet blev annorlunda; mer värdefullt, mer oroligt, mer känslosamt, mer bergochdalbana och definitivt mer underbart. 

Hur har då åttaårsdagen spenderats? Den inleddes 06.30 genom att barnet i fråga med barsk röst deklarerade sitt stora missnöje över att födelsedagsdelegationen ännu inte dykt upp. Så det var bara att lämna sängvärmen, harkla upp sig och riva av en födelsedagssång. 

Efter paketöppning och önskefrukost (källarfranska och oboy) blev det en tur till isovalen och en timme skridskoåkning. Hem och styra lunch, klockan 14 kom moster och morbror med respektive samt kusin Lo. Det bjöds på wienerschnitzel av älgkalv och tre sorters tårta. Som Citygross konditor bakat med den äran. 

Efter gästerna åkt har det lekts och grejats med alla födelsedagspresenter; självlysande Sand's alive (sandsmulor över hela huset), spelat "Labyrint" och pannkaksspelet, degat med ny playdough och läst böcker om Lasse Maja. Bland annat. 

Nu tar vi kväll. Ett trött födelsedagsbarn har kraschat och så har även modern i huset. Imorgon är det vardag igen och jag blir hämtad 06.30. Verksamhetsbesök står på agendan. Bara att köra. 

Från mini till åttaåring! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar