Powered By Blogger

måndag 4 juli 2016

Slussning och möta monster

Semesterlunk. Jodå vissa av familjemedlemmarna har kommit in i det nya livet snabbt. Mini tog tex sovmorgon till strax efter 10.00 idag. Herregud, huuuuuur ska det bli när dom är tonåringar? 

Efter frulle drog vi ut på vischan för häng med familjen Wahlqvist. Väldigt trevligt. Johanna, mamman i huset, är min mest pyssliga och husliga vän och styrde som vanligt upp grymt fika och lunch. Hennes bullar och kakor skulle ta hem storslam i "hela Sverige bakar". Ska fasen anmäla henne dit nästa säsong. 

Vi passade även på att ta med hela högen med barn till Berg för att käka glass och kolla slussar. Kidsen var sjukt imponerade av slussarna och båtarna. Morsorna hade lätt ångest över att nån unge skulle krypa lite för nära kanten och trilla i, men vi kom torra därifrån. 

På vägen hem åkte jag och tjejerna förbi Sjögestad gård och plockade jordgubbar. Riktigt trivsam sysselsättning. Plockade tre liter. Tjuvåt två. Typ. 

Hem och landa, byta om för att sedan dra till gymmet. Instruera spinning för snudd på full klass. Sjukt kul att det är då mycket folk som tränar, trots rådande semestertider. 

Landa i soffan. Bli attackerad av PMS-monstret och vara tvungen att sno ihop en äppelpaj klockan 22.45. Fett och socker i perfekt symbios. Det enda som tystar monstret. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar