Powered By Blogger

fredag 7 november 2014

Öron och ost

Thank god it's friday! På riktigt alltså, herregud som jag har längtat efter helgvilan. Tuff jobbvecka i kombination med risig nattsömn är inget extra. Överhuvudtaget. 

Jag inledde fredagen med ett sjukhusbesök med fyraåringen. Hörseln skulle kollas, eftersom dom två hörselkontrollerna på BVC failat, och vi hade peppat hårt inför detta besök. Det lilla livet skötte sig exemplariskt och flyttade kulor som om hon inte gjort annat. Full pott och inget fel på hörselgångarna där inte. Skönt! 

Jobba, jobba, jobba. Och sen ha hårda överläggningar med sig själv om huruvida man ska fredagsträna eller dyka rakt ner i ostbågspåsen. Det blev, efter viss vånda, träning och ett galet hårt pass med Charlie. Jag hatade honom under tiden, men älskade honom (nästan iallafall) efteråt. Att maska sig igenom ett pass med Charlie kan man ju fetglömma. Han har falkblick och ser direkt om man försöker pausa i en millisekund. 

Så, först skaffar man sig blåa burpeesknän och slänger medicinbollar omkring sig och sen åker man hem och trycker i sig en tapasmiddag deluxe, bestående av bland annat en halv brieosttårta med honung och valnötter (in i ugnen typ 10 minuter, sinnessjukt gott).. 

Balans mellan svett och fett, aktivitet och total passivitet mina vänner -dödsviktigt. Nu går vi på ostbågarna och helgvilan. Fullt ut. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar