Powered By Blogger

tisdag 25 november 2014

Frukost då!

Hotellfrukost! Morgonmänniska som jag är så tycker jag att det är nåt av det bästa som finns. Jag vaknar liksom alltid hungrig. Förstås är det bästa om buffén intas på en semester eller helg tillsammans med personer man gillar och kan betygsätta äggröran med, ensam på tjänsteresa blir det inte riktigt samma sak, även om jag uppskattar deluxe frulle även då. 

Clarion Post har lätt en av de bästa frukostbufferna jag stött på: egen omelettkock, hemgjorda pannkakor, små frasiga croissanter, äggröra made in heaven, 20 sorters surdegsbröd och egentillverkad granola. Bland annat. Helt klart toppbetyg. I Stockholm har, enligt mig, hotell Reisen bästa frukostbuffén, deras hälsoshots och hemgjorda jordnötssmör är en riktig jädra bra. 

Tja, idag njöt jag inte överdrivet mycket av frukosten. Smaklökarna har liksom checkat ut på grund av förkylningen och äggröran hade lika gärna kunnat vara pappersmassa. Sorgligt värre. Och troligtvis dagens största I-landsproblem. 

Nu kör vi jobb. Heldag här i Götet innan jag packar ihop och åker vidare mot Stockholm ikväll. 

Happy wednesday gott folk! 

Det känns ju alltid lika muppigt att stå och plåta frukostflingor, men hallå: jag har faktiskt en blogg att sköta! 

2 kommentarer:

 1. Så kul att hitta din blogg. Så mkt igenkännande som arbetande. småbarnsförälder :)
  Lycka till på din jobbtripp
  Kram Frida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit Frida!! Det där med jobb och småbarn i kombination väcker onekligen en hel del igenkänning! Sköt om dig! Kram

   Radera