Powered By Blogger

söndag 29 juni 2014

35 spänn och lite träning

Jag vaknade klockan 08:50 och undrade förvirrat vart jag var och hur mycket klockan var. Jag hade nämligen en date inbokad klockan 09.30, närmare bestämt en gymdate med Ekholmens snyggaste tvåbarnsmor. Ibland är det bra att ha ett gym i familjens ägo, typ när träningssuget faller på 2,5 timme före ordinarie öppningstid. 

Sofia och jag körde Tabataintervaller i drygt 45 minuter. Utan kaffe och frukost i magen var detta inte en walk in the park. Fi fan. Men gött efteråt. Och grymt att få hänga med Soffan, även om vi mest flåsar åt varann när vi ses. 

Männen i familjen tog med sig vapen och drog till skjutbanan i Kvarn. Vi andra tog en utflykt till marknaden i Björsäter. Marknader alltså, jag går ju inte igång stenhårt på sockervadd och älgkorv. Denna marknad var dock väldigt småskalig och rätt mysig. Vi fikade och syrran och kidsen åkte häst och vagn. Sen ville förstås barnen hoppa i hoppborgen. 35 spänn per barn, och då fick dom alltså hoppa i fem minuter, sen blåste en korpulent man iklädd truckerkeps i en visselpipa och körde ut dom. Such a ripoff! Som tur var är min mamma en av de mest sociala personerna i Linköpings kommun och hon lyckades underhålla visdelpipemannen i 20 minuter, så han missade att blåsa av. Nu vet mamma dessutom allt om hans husvagnsliv, höga kolesterolvärde och avlidna hund. Bra jobbat! Nöjda barn. 

Nu ska det firas bröllopsdag med middag i Hjulsbro. 31 år har mina päron varit äkta makar. Grattis världens bästa! 




2 kommentarer:

  1. Tack för bästa träningen min älsklings pt <3!!

    SvaraRadera
  2. Tack själv darling! Milen ihop imorgon då:-)

    SvaraRadera