Powered By Blogger

fredag 6 juni 2014

Nationaldag idag!

Grattis Sverige! Idag firar vi dig! 

Barnen tyckte att firandet skulle starta jädrigt tidigt, så redan klockan 08.00 satt vi bänkade på Stora Hotellet och moffade frukostbuffé. Äggröra, bacon, pannkakor och croissanter -det var inga problem att bli mätt. Dessutom var det rätt kändistätt mellan frallorna och flingorna -P3 Guldgalan gick av stapeln i Linköping igår, och vi såg både "den svenska björnstammen" och "Loop-Troop" sippa kaffe och äta rostat bröd. Starstruck. 

Svinmätta drog vi sedan vidare till Trädgårdsföreningen för parkhäng, riktigt skönt väder och hyfsat folktomt så tidigt på dagen. Gungade, hoppade studsmatta och åkte linbana. Och tvingade ner frukostbuffen både en och två gånger. 

Vi har även hunnit beta av lite shopping på XXL, lager 157 och Ikea. Seriöst -shoppa med barn är alltid en riksdålig ide. Mutor och hot avlöste varandra. En muta var att fylla poolen med vatten när vi kom hem, under förutsättning att dom höll dig lugna fem minuter när deras mor provade jeans. Lugna var dom definitivt inte -men poolen fylls just nu med vatten ändå. Det där med att förverkliga hot och löften går sådär.. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar