Powered By Blogger

onsdag 3 februari 2016

Kalaskväll

Sjuårskalas på Fenomenmagasinet ikväll. Maja och kompisen Simon bjöd in hela klassen och 29 barn kom! Så kul med den massiva uppslutningen. 

Fenomenmagasinet är helt klart ett grymt ställe för kalas. Man hyr hela plejset inklusive en kalasvärd. Kvällens kalasvärd -Rodrigues, startade upp kvällen med en "show", han visade en del experiment (ungarna satt som klistrade) och dessutom fick barnen möjlighet att klappa kungskobran Kalle -sjukt spännande. 

Efter showen blev det korv och fika och därefter fullt röj och fri lek bland experiment och upplevelser i en dryg timme. Herregud, fullt blås. 

Men jag kan bara konstatera: Så himla fina barn. Hela högen. Så nöjda, glada och positiva. Och födelsedagsbarnen var ybernöjda. Jag kommer lätt köra kalas på Fenomenmagasinet igen! 

Istället för presenter önskade sig Maja och Simon två guldtior. Perfekt för alla föräldrar att slippa springa och köpa paket och perfekt för kalasbarnen att kunna köpa något dom verkligen vill ha! Rekommenderas starkt. 

Nu ska denna kalasmorsa krascha. Även om man kör outsourcing blir man rätt sliten av att rodda 29 kids som behöver gå på toa, tappat bort sina skor eller spillt Festis över slips och skjorta. 

So long. 

Kungskobra och kalasvärd





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar