Powered By Blogger

lördag 14 november 2015

Hippa

Fruhippa. När möhippan av olika anledningar inte blir av får man helt enkelt köra en fruhippa. Grymt koncept på många sätt! 

Platsen är Stockholm och föremål för hyllningarna är min vän Karin, som gifte sig i somras. Och igår åkte vi dit och överraskade henne rejält. 

Efter kidnappning i Stuvsta svischade vi in till Stockholm city. Börja dricka bubbel klockan 12.00 gör man ju inte varje helg, men ack så trevligt! Och ovant. 

Dagen inleddes med att Karin fick värsta party-maken på Make up store och sen drog vi vidare för att dansa Indisk dans. Bollywood! Glitter, krimskrams och skön musik. 

Instruktören var typ 22 år och hade ett höftparti som rullades runt i 120 knyck utan minsta ansträngning. Vi andra var väl, lite mer begränsade i rörelseförmågan. Minst sagt. Men vi hade galet kul, stelopererade höfter till trots. Och satan vilken träningsvärk jag har i vaderna idag! 

Efter dansen drog vi till Stuvsta för att mekka middag. Vi lagade värsta italienska buffén tillsammans. Så mycket mat. Så himla gott. Ostar, charkuterier, pizza, bröd, röror, bruchetta, pasta och tiramisu till dessert. Hej paltkoma! 

Vin, sång, lekar, djupa dusskussioner om livet och allmänt väldigt trevligt häng avslutade kvällen. Eller natten. Klockan 02.00 kröp jag till kojs. Och drömde hela natten om hur min höftparti levererade Bollywood dans i världsklass. Troligtvis ingen sanndröm, men ändå. 


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar