Powered By Blogger

tisdag 10 november 2015

Vackert liv

Jag har svårt att få till träningen den här veckan. Jobbresor, sjuka barn och weekend away gör att ekvationen inte riktigt går ihop. Och när ekvationen inte går ihop på det sätt man vill, får man helt enkelt trolla och pussla efter bästa förmåga. 

Idag fick jag till 6 km löpning och ett gäng kettlebellssvingar i höstmörkret. Duggregn i nacken, trött hjärna och hungrig buk. Men jag gjorde det. Klämde in det mellan jobb och kvällsaktivitet, trots att motivationen från början var obefintlig. 

Och när man står där i regnet och svingar en 16 kilos järmklump mot skyn med Kleerups magiska version av "It's a beautiful life" i öronen är man beredd att skriva under på just det -regn och trötthet till trots. Beautiful life. En kropp som springer, svingar, andas och svettas. Och en varm dusch på det. Gott så. 

För övrigt fick vi tårta av chefen idag. En guldtårta. Värt att fira att han har ett gäng så oerhört kompetenta medarbetare. Eller så var det nåt fotbollslag som vunnit SM-guld. Jag kommer inte riktigt ihåg. Gott var det hur som helst. 

Beutiful life. Eller nåt. 

Beutiful cake. Eller nåt. 


2 kommentarer:

  1. jag skulle tro att tårtan beror på kompetenta och proffsiga medarbetare.
    för ifk göteborg vann ju inte sm-guldet i fotboll vilket ju hade varit något att fira. ;)

    SvaraRadera