Powered By Blogger

söndag 12 juli 2015

Smaken är som baken

Vad är det absolut godaste du vet? Nåt som du aldrig någonsin tröttnar på att äta och som du skulle kunna stoppa i dig varje dag; till frukost, lunch, middag och mellis. 

Jag formligen älskar mat och det finns otroligt mycket saker jag gärna låter passera munhålan, för att nämna några; ost i alla former (en riktigt lagrad parmesan är svårslaget), sushi, grekisk yoghurt med min pappas hemgjorda müsli, en blodig köttbit med bearnaisesås eller nybakad scones med oförsvarligt mycket smör. Listan kan göras lång och det är omöjligt att välja en sak. 

Min yngsta dotter har dock sin all time favoriträtt klar för sig: lax med potatismos och brunsås. En inte helt vanlig kombo, men uppenbarligen gillas den av hennes smaklökar. På andra plats har hon inlagd smörgåsgurka. Hon drar lätt i sig en halv burk till frulle. 

Smaken är bekant som baken. 

Vi är just nu på roadtrip med vår nya familjemedlem "Ögge". Mer om det i ett senare inlägg. Vi försöker just nu hitta nåt ställe att käka middag på. Undrar om Rasta erbjuder lax med brunsås... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar