Powered By Blogger

söndag 5 juli 2015

Grönan

Heldag på Gröna Lund idag. Varmt och mycket folk till en början, men när solen gått ner och köerna tunnats ut var det en helt perfekt sommarkväll för grönan-häng. 

Kottarna hade, för första gången i livet, åkband och det lönade sig tveklöst. De sprang i skytteltrafik mellan nyckelpigan, "lilla fritt fall", kaffekopparna och flygande elefanten. Det är nog faktiskt första året det känns som att dom verkligen uppskattade grejen med nöjesfält fullt ut. Lyckliga är ett svagt ord. Euforiska är en bättre beskrivning. Och gött att de är så stora att de fixar att åka själva. Vi kunde sitta med en kall cola i skuggan och vinka medan de små liven stod i kö eller kastade sig ut i nån attraktion. 

När vi tog Djurgårdsfärjan hem i sommarnatten säger den galet trötta, men ytterst lyckliga, sexåringen "kan vi åka dit imorgon igen, snääääälla". Då vet man att det har varit en perfekt dag. Sockervadd, storvinst i chokladhjulet och sjukt mycket karuseller. What's not to like? Lillasystern kontrade med "jag vill aldrig att den här dagen ska ta slut, aldrig aldrig". 

Fint väder. Fin semester. Fin dag. Fint liv. Och helt klart världens finaste små tjejer. 
Hejdå Gröna Lund. Någon saknar dig redan. 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar