Powered By Blogger

onsdag 3 december 2014

Vab/Vob

VAB med den här lilla donnan idag, och mitt planerade möte i huvudstaden fick ställas in. Sånt är livet. Och barnen är alltid viktigast -amen to that! 

Eller förresten är det mer VOB (ta hand om sjuka barn samtidigt som man försöker utföra nåt vettigt på jobbfronten) än VAB. My little pony-film och pärlplattepyssel varvas med handboksskrivande och förberedelser inför fredagens ledningsgrupp. 

Onekligen blir det lite splittrat att höra små färgglada hästar sjunga att "vänskap är som en blomma" på alldeles för hög volym samtidigt som man försöker formulera en slagkraftig och tydlig formulering om anmälningsskyldigheten... Min simultankapacitet går på högvarv. Och vad är tjusningen med talande hästar? Barn har tyvärr rätt kass smak när det kommer till film:-) 

Nåt annat som går på högvarv är Nespresso-maskinen. Grymt att kunna klunka gott kaffe hela dagen. Och äta upp pepparkakorna som barnen bakade i helgen. Iklädd mysdress. Det hade inte funkat som dresscode på dagens möte -inget ont som inte för nåt gott med sig! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar